1000true dots bottomright 100true true 800none

  Stralen

  DSC_0051De kwaliteit van het eindproduct wordt bepaald door een combinatie van het juiste lak- of poedercoat -systeem, het vakmanschap van de medewerkers van Staalstraal  Zuidbroek b.v. en een goede voorbehandeling

  Vooral dat laatste is van essentieel belang voor het eindresultaat, vergelijk het met de fundering van een huis. Je kunt nog zo’n mooi huis bouwen, als de fundering slecht is zullen de problemen zich vanzelf aandienen.

  Staal kan alleen optimaal worden geconserveerd als het volledig vrij is van corrosie. Is het oppervlak niet volledig schoon en ruw dan zal zelfs het beste verfsysteem niet helpen.
  Veel aandacht is er daardoor voor het vakkundig stralen. De kwaliteit van het stralen wordt zodanig uitgevoerd dat het voldoet aan de gespecificeerde reinheidsgraad en ruwheidsgraad volgens de norm ISO.

  StaalStraal beschikt over twee straalcabines, een van 12 x 20 meter en een van 19 x 40 meter waarin zware staalconstructies worden gestraald met staalgrit. Daarnaast is er een cabine waarin wordt gestraald met een inert straalmiddel. Deze wordt met name ingezet voor het behandelen van thermisch verzinkt staal.

  U vindt ons hier:

  Wij verwerken:

  akzo

  ppg

  zandleven